SPREMA SE POVRATAK

Tresu li se žestokim dečkima gaće od ovog 'napuhanka'?

27.12.2013 u 16:00

Bionic
Reading

Jedan od zanimljivijih UFC-ovih prvaka u posljednjih nekoliko godina, Brock Lesnar, mogao bi se tijekom 2014. godine vratiti u najbolju svjetsku MMA organizaciju.

Takva informacija stigla je do novinara u Las Vegasu koji su bili na konferenciji za medije prije UFC-a 168, pa nisu propustili priliku upitati Danu Whitea za komentar o toj temi.

No, predsjednik UFC-a takvo pitanje očito ipak nije očekivao, reagirao je prilično iznenađeno, pa nije htio ni decidirano odgovoriti. Ostao je prilično tajnovit...

'Ne znam, iskreno ne znam', odgovorio je tek kratko White, a prisutnima nije promaknuo njegov smiješak na licu tom prilikom.

Nije tajna da je GSP borac koji prodaje najviše PPV-ova, a Brock Lesnar je također bio jedan od najvećih mamaca za publiku u vrijeme kad je nastupao u UFC-u, pa je moguće da će njegovim povratkom pokušati nadoknaditi minus koji će nastati pauzom popularnog Kanađanina.


Za Lesnara su mnogi smatrali kako je UFC prenapuhao njegove borilačke sposobnosti da bi zbog impozantne figure i ponašanja privukao veću pozornost fanova i sponzora, a time i priljev novca.

Na kraju je u kratkoj MMA karijeri upisao pet pobjeda i tri poraza od čega su posebno bolna i brza bila posljednja dva od Caina Velasqueza i Alistaira Overeema, no treba priznati kako je Amerikanac imao i velikih problema sa želucem zbog kojeg je jedno vrijeme boravio i u bolnici.

Brock Lesnar je bio šampion, ali su ga mnogi osporavali