torcidi 1000 ulaznica

U Dinamu zaigrali na kartu 'sentimenta' kako bi što spremniji dočekali Hajduk

01.08.2017 u 06:15

Bionic
Reading

Dinamo je u nedjelju protiv druge ekipe Osijeka izvukao tek remi (1:1), a sljedeće nedjelje u goste mu dolazi Hajduk (19 sati). Naravno, nakon teškog gostovanja kod norveškog Oddsa

Proljetos je Dinamo na svom stadionu izgubio od Hajduka i 'pomogao' Rijeci na putu do povijesnog naslova. Međutim, 'modri' još uvijek traže željenu formu i seriju pobjeda, a da će trener Cvitanović imati još puno posla potvrdila je i utakmica u Osijeku, gdje je Zekić izveo momčad bez devetoprice standarnih igrača prve postave.

  • +4
Osijek - Dinamo, 3. kolo, 2017./18. Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

No, 'modrima' ni to nije bilo dovoljno te su izvukli tek remi 1:1.

Očito u strahu da im se ne ponovi još jedan domaći kiks protiv Hajduka, ali i da izazovu posebnu 'emociju' kod navijača te obilježe 20 godina od velike pobjede nad Partizanom, u Dinamu su odlučili pokloniti ulaznicu svakome tko se na blagajni maksimirskog stadiona pojavi s ulaznicom s utakmice protiv beogradskog sastava.

'Dinamo je odlučio svim navijačima koji posjeduju original ulaznicu s te utakmice pokloniti besplatan ulaz na derbi s Hajdukom, na tribinu Istok, u nedjelju, 6. kolovoza.

Navijači koji imaju ulaznicu s utakmice Dinamo – Partizan iz 1997. hodine mogu na Ticket pointu samo predočiti istu (ulaznice ostaju navijačima) i dobit će na svoje osobne podatke jednu ulaznicu za tribinu Istok za derbi 4. kola Hrvatski Telekom Prve lige s Hajdukom (nedjelja, 6.8., 19 sati, stadion Maksimir). Prilikom dobivanja besplatne ulaznice, osim predočenja ulaznice iz 1997. godine, potrebno je predočiti važeći osobni dokument zbog personalizacije', piše na Dinamovim klupskim stranicama.

Također, objavljeno je da će i gostujućim navijačima pripasti tisuća ulaznica.

'GNK Dinamo isporučio je temeljem Ugovora o prodaji ulaznica HNK Hajduk 1000 ulaznica za južnu tribinu, a modri će klub prodaju za gostujuće navijače organizirati i u Zagrebu, na Ticket pointu te na dan utakmice samo na južnim blagajnama.

Ticket point kod stadiona Maksimir: Utorak, 1.8. - Subota, 5.8., 10 - 20h

Blagajne kod južne tribine stadiona Maksimir: Nedjelja, 6.8., 16 - 19:45h

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Nedjeljni derbi proglašen je utakmicom visokog sigurnosnog rizika te će u skladu s time biti na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

Pozivamo navijače da krenu što ranije prema stadionu Maksimir koji će biti otvoren u 17 sati'.