REZULTATI ANKETE

U idealnu momčad dinamovaca i hajdukovaca stavili ste 11 dinamovaca. I Dinamovog trenera

13.09.2024 u 18:08

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk od 20 sati igraju derbi u Maksimiru. Najveći rivali sastaju se u šestom kolu SuperSport HNL-a.

Utakmicu prenosi MAXSport 1 (MAXtv), na kojem ćete uoči derbija moći gledati i uvodnu emisiju, (početak u 19 sati), s Ivanom Kelavom i Joškom Jeličićem. Nakon utakmice imat ćete priliku vidjeti i njihovu analizu, a potom i tportalovu sudačku analizu Damira Skomine.

Uoči utakmice pitali smo vas da složite idealnu momčad sastavljenu od igrača Dinama i Hajduka. Ponudili smo vam da birate između igrača najsličnijih kvaliteta na najsličnijim pozicijama.

Zanimljivo, smatrate da je Dinamo jači na svakoj poziciji na travnjaku, ali i na trenerskoj klupi.

Dinamov golman Ivan Nevistić dobio je 65 posto glasova u duelu s Ivanom Lučićem, Stefan Ristovski 70 posto u okršaju s Dariom Melnjakom, a i Dinamovi stoperi Kévin Théophile-Catherine i Sammy Mmaee dobili su više od 70 posto glasova. Najuvjerljiviji duel u obrambenom dijelu bio je Ronaël Pierre-Gabriel (79 posto glasova) protiv Ismaëla Dialloa (21 posto).

Uvjerljiviji trijumf od Pierre-Gabriela ostvario je novi hrvatski reprezentativac Petar Sučić (86 posto) protiv Anthonyja Kalika. Najneizvjesnije je bilo između Arijana Ademija (52 posto) i Filipa Krovinovića (48 posto), a Martin Baturina je dobio 10 posto glasova više od Ivana Rakitića.

Marko Pjaca je dobio 83 posto glasova, Sandro Kulenović 59, a Bruno Petković u duelu protiv Marka Livaje 57 posto. Da je Sergej Jakirović bolji trener od Gennara Gattusa smatra 74 posto čitatelja tportala.

Standings provided by Sofascore