DINAMO - HAJDUK

Dinamo se uoči derbija pohvalio nagradama za Jakirovića i Ristovskog

13.09.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Od 20 sati na Maksimiru se igra najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka. Zagrebački klub u utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a ulazi s dva boda više od najvećeg rivala.

Uoči utakmice Dinamo se pohvalio nagradama koje je liga dodijelila dinamovcima. Sergej Jakirović je proglašen trenerom mjeseca, a Stefan Ristovski je autor najljepšeg pogotka u kolovozu.

Podsjetimo, od ove sezone u najjačoj hrvatskoj ligi uvedene su nagrade za igrača mjeseca, trenera, gol i obranu. Prema glasovima novinara, navijača i klubova Marko Livaja je bio najbolji igrač mjeseca kolovoza u Hrvatskoj. Publika je u glasanju sudjelovala s 30 posto, SuperSport HNL panel sastavljen od 20 novinara sa 40 posto, a glasovi klubova s 30 posto. Nagradu za najbolju obranu dobio je Božidar Radošević iz Gorice.

Derbi Dinama i Hajduka prenosi MAXSport 1 (MAXtv), na kojem ćete uoči derbija moći gledati i uvodnu emisiju, (početak u 19 sati), s Ivanom Kelavom i Joškom Jeličićem. Baš kao što ćete nakon utakmice moći vidjeti i njihovu analizu, a potom i tportalovu sudačku analizu Damira Skomine.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport