POVRATAK CARLA

U Milanu se uzdaju u tradiciju i Ancelottija!

19.05.2015 u 22:54

Bionic
Reading

Trener madridskog Realaa Carlo Ancelotti mogao bi se sljedeće sezone vratiti u Milan, prenose talijanski mediji

'Kraljevski klub' ove sezone ostao je bez trofeja, a cijenu toga mogao bi platiti trener Ancelotti, iako mu je ostala još jedna godina ugovora.

Gazetta dello Sport piše da postoji mogućnost da se vrati u svoj bivši klub. Talijan je Rossonere vodio od 2001. do 2009. godine, a u tom periodu osvojio je dva puta Ligu prvaka, Serie A, Kup i Superkup Italije, Svjetsko klupsko prvenstvo i dva UEFA Superkupa.

Milan je pod vodstvom Inzaghija imao lošu sezonu, jer dva kola prije kraja nalazi se na skromnom 11. mjestu u Serie A, pa bi Ancelotti mogao biti rješenje koje će Rossonere vratiti u vrh talijanskog nogometa.

Velike promjene najavio je i predsjednik 'crveno-crnih'.

'Želimo se vratiti na vrh. Milan je u deset godina tri puta bio finalist Lige prvaka, a dvaput je osvojio. Moj cilj je pomoći klubu da se vrati na tu razinu. Krećemo u obnovu momčadi i bit ćemo aktivni na tržištu. Lako je početi iznova kada ste Milan. Dovoljno je pogledati što je Juventus napravio. Podsjećam, mi smo 1998. godine završili 11., a sezonu nakon toga uzeli smo 'scudetto'. Želimo to ponoviti', rekao je Adriano Galliani.