'KRALJEVI' U OFENZIVI

Ugledna Marca otkrila Realovih 12 želja; strašna imena!

11.03.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Real Madrid i ove godine ostaje bez domaćih trofeja pa je razumljivo to da uprava 'kraljevskog kluba' ima dugačak popis s imenima pojačanja za sljedeću sezonu

Real još može spasiti sezonu osvajanjem Lige prvaka, no navijače madridskog prvoligaša najviše boli nemoć u prvenstvu o odnosu na najmrskijeg rivala Barcelonu.

Ugledni dnevnik Marca piše da je na radaru deseterostrukog prvaka Europe čak 12 nogometaša na različitim pozicijama, a je li dolazak većine njih realan, najbolje prosudite sami.

Nije tajna to da Real već dugo vremena između vratnica želi Davida de Geu (Manchester United). Što se tiče zadnje linije, spominju se centralni braniči Marquinhos (PSG), Aymeric Laport (Athletic Bilbao), John Stones (Everton), polivalentni David Alaba (Bayern) te lijevi bočni Ricardo Rodriguez (Wolfsburg).

Kao pojačanja u sredini terena u Realu bi rado vidjeli Paula Pogbu (Juventus), ofenzivne veznjake Leroyja Saneu (Schalke) i Edena Hazarda (Chelsea).

Najviše bi novca trebalo dati za napadače jer su na Realovoj šoping listi Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia D.), Robert Lewandowski (Bayern) i Neymar (Barcelona).

Real je spreman na obnovu momčadi potrošiti stotine milijuna eura. Koga će sve uspjeti ugrabiti, ostaje nam da vidimo (s nekima su već pokrenuti pregovori), ali jasno je kako će u ljetnom prijelaznom roku biti jako prometno na Santiago Bernabeu. Brojni dolazni transferi automatski znače i brojne odlaske iz Reala.