NAVIJAČKI PERFORMANS

Uoči derbija objesili lijes na kojem piše Dinamo i BBB

27.11.2016 u 10:54

  • +4

Navijači NK Osijek objesili Dinamov lijes na pješačkom mostu

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Bionic
Reading

U najzanimljivijoj utakmici 17. kola MAXtv Prve lige, u Gradskom vrtu Osijek dočekuje Dinamo (15 sati, Arenasport 3 na MAXtv), a prije dvoboja navijačka skupina Kohorta izvela je mali performans na račun maksimirskog kluba

Uoči sudara treće i druge momčadi prvenstva, navijači Osijeka obojili su lijes u plavo, napisali na njemu Dinamo i B.B.B. te ga objesili na Viseći pješački most.

Taj performans pojedinaca podsjetio je na sličan događaj od prije 20 godina kada je Kohorta na istočnu tribinu maksimirskog stadiona unijela također lijes te ga zapalila.

Inače, ove sezone je Osijek već svladao Dinamo u gostima, a sada će to pokušati napraviti pred svojim navijačima.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Svaka čast Dinamu, ali mi znamo koliko vrijedimo i unaprijed imamo pravo isticati svoj optimizam. U dobrom smo stanju i formi, a Dinamo to nije. Iako, znamo mi jako dobro da je Dinamo uvijek Dinamo, ali objektivno kod njega se nešto događa i nije na onoj razini na kojoj je bio ranijih sezona. Osim toga, ohrabreni smo našim posljednjim susretom jer ako smo ga porazili u Maksimiru, zašto to ne bismo mogli učiniti i u Gradskom vrtu', rekao je napadač domaćih Antonio Perošević.

'Ovo nam je najvažnija utakmica, a tek nakon nje ćemo razmišljati o sljedećem suparniku, Interu i Rijeci. Imamo 22-23 igrača, svi dobivaju priliku i svi mogu igrati, dakle, nema razloga da ikoga štedimo. Mi moramo pobijediti, to nam je jedini cilj', najavio je trener Dinama Ivajlo Petev.

U dolje priloženom videu možete vidjeti Kohortinu navijačku predstavu na Maksimiru od prije dva desetljeća.