TAJNA DERBIJA

Urlici u Unitedovoj svlačionici urodili plodom

18.01.2016 u 18:59

Bionic
Reading

Wayne Rooney je svojim prvim golom na Anfieldu nakon 11 godina odlučio engleski derbi i vratio Manchester United u ravnopravnu bitku za poziciju koja i iduće godine vodi prema Ligi prvaka

Liverpool je dočekao Manchester United u engleskom derbiju, a nakon niza propuštenih prilika kapetan Wayne Rooney je pod gredu spremio jedini Unitedov udarac u okvir gola i donio Van Gaalu malo mira na poslu.

'U poluvremenu smo u našoj svlačionici jasno čuli kako Unitedovi igrači urlaju jedni na druge,' otkrio je nakon dvoboja Liverpoolov stoper Sakho. Potvrda je došla i iz redova iz Manchestera.

'Da, imali smo vrlo žustru raspravu u poluvremenu. Nismo bili dobri u prvom dijelu, a u derbijima si ne smijete dozvoliti da olako gubite bitke,' potvrdio je Morgan Schneiderlin koji je u paru s Fellainijem držao Manchesterov vezni blok. U nastavku je United izgledao daleko povezanije i bolje...


'Sve je tijekom te rasprave ostalo u granicama normalnog, a u nastavku smo zaigrali bolje. Uostalom, Liverpoolov visoki presing je značio da ćemo sigurno dobiti priliku za pobjedu ako uspijemo sačuvati mrežu netaknutom,' završava Scheniderlin. De Gea je ponovno bio sjajan u derbiju i Liverpool ove sezone protiv velikih rivala nije osvojio niti bod.