PRVAK EUROPE UNIŠTEN

Uspio upropastiti veliki engleski klub: Žao mi je, kriv sam!

22.04.2016 u 17:15

Bionic
Reading

Vlasnik Aston Ville Randy Lerner priznao je putem službenog priopćenja da je glavni krivac za krah svog kluba i ispadanje iz Premiershipa te da će pokušati prodati klub nekom tko će ga vratiti na puteve stare slave...

Aston Villa je bivši član Premiershipa. Sedmerostruki prvak Engleske i osvajač Kupa prvaka iz 1982. godine potpuno se raspao ove sezone i drži uvjerljivo posljednje mjesto na ljestvici te više nema ni matematičke izglede ostati u ligi.

Navijači su ogorčeni načinom na koji je rasprodan ugled kluba, a najvećeg krivca vide u američkom vlasniku kluba Randyju Lerneru koji je svom posljednjim priopćenjem priznao da se s njima zapravo slaže.

'Mogu iskreno reći da sam pokušavao prodati klub od svibnja 2014. godine da bi završio u boljim rukama, no još uvijek nisam uspio. Nastavit ću pokušavati kako bi se Aston Villa što brže oporavila i vratila među elitu engleskog nogometu,' stoji u Lernerovom obraćanju koji je dodao:

'Ja sam najveći krivac za ispadanje i nitko drugi. No poznajem Villu i znam da će se vratiti još jača.'

Podsjetimo, sličnu sudbinu doživjeli su Leeds United i Nothingham Forrest, također engleski velikani. Nisu se uspjeli u posljednjih 15 godina vratiti u Premiership...