kolekcionar

Utakmica je odavno završila, a Neymar je strpljivo čekao ispred hrvatske svlačionice

04.06.2018 u 07:01

Bionic
Reading

Prijateljska utakmica Hrvatske i Brazila u Liverpoolu otišla je na stranu peterostrukih svjetskih prvaka. Presudio nam je jedan od najboljih svjetskih nogometaša, povratnik nakon ozljede Neymar. No, ono što je sjajni Brazilac napravio nakon utakmice u hodnicima pod tribinama Anfielda oduševilo je sve

Utakmica je završila tako kako je završila, Brazil je slavio 2:0, ali Hrvatska nema razloga za zabrinutost. Zabio nam je Neymar, njegova genijalnost je presudila, a pobjedu je u posljednjim sekundama utakmice potvrdio Firmino. Utakmica je bila prijateljska, ali na terenu je bilo nekoliko oštrih startova, na granici grubosti...

No, prije i nakon utakmice sve je bilo u prijateljskom tonu, većina nogometaša obiju reprezentacija ili igraju ili su igrali u istim klubovima, dobro se poznaju. Zato je mnoge začudila scena koja se nakon utakmice odigrala u hodnicima pod tribinama Anfielda.

Čudno je bilo vidjeti Neymara, jednu od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda, kako mirno čeka ispred hrvatske svlačionice! Preko ramena je prebacio nekoliko svojih dresova, a u ruci je imao flomaster... Čekao je hrvatske reprezentativce da izađu. Još je na terenu svoj dres zamijenio s dojučerašnjim suigračem Ivanom Rakitićem, ali želio je još koji 'trofej'. Čini se kako je fantastični Brazilac ili veliki kolekcionar (kao i njegov uzor Leo Messi!) ili ih je sakupljao za svoje prijatelje i rodbinu.

Kako god bilo ispostavilo se kako je Neymar čekao - Luku Modrića! Dečki su se srdačno pozdravili, a onda je krenula razmjena i potpisivanje dresova. Sjajan primjer svima, pravo sportsko ponašanje dviju velikih nogometnih zvijezda.

  • +20
Prijateljska utakmica, Brazil - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jasno, odmah su krenule priče kako Modrić 'vrbuje' Neymara da dođe u Real, no ipak je ovo bio samo prijateljski potez velikana, daleko od svih priča kako je Neymar bahat i razmažen. Sama slika kako mirno čeka pred našom svlačionicom govori sve... Svaka čast.