POGLEDAJTE GOLOVE

Uvjerljiva Rijeka preko Zadra nazad u borbu za naslov

19.10.2013 u 16:54

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nakon poraza u završnici protiv Dinama dvobojima u MAXtv Prvoj ligi vratili su se pobjedom protiv Zadra na svojoj kantridi rezultatom 3:0 (0:0)


Riječani su pred lijepo popunjenim gledalištem (i posve tihim u znak prosvjeda do 'Armadine' 60. minute) pogodila dva okvira gola u prvom poluvremenu, ali gol koji bi donio olakšanje do odmora nisu dočekali.

Benko je 'otvorio račun' na Kantridi s bijele točke


U nastavku su učenici Matjaža Keka uspjeli probiti i realizatorsku barijeru, i to s bijele točke. Priliku je izborio Andrej Kramarić, a realizirao ju je najefikasniji strijelac prvenstva Leon Benko. Malo zatim napadači su zamijenili uloge u suradnji i zapravo riješili utakmicu. Benko je idealno gurnuo loptu u prostor Kramariću koji se othrvao napadu braniča i rutinski udvostručio vodstvo.

Pogodak Kramarić otklonio je rezultatske dileme


Do kraja dvoboja u raspjevanoj atmosferi Rijeka je rutinski izborila novu pobjedu koju je (uz dvoboj više) vraća na bod od vodećeg Dinama. Treći gol na dvoboju, svoj ukupno deseti u ovom prvenstvu zabio je Leon benko, a do kraja dvoboja rezultat je mogao i rasti no igrači Ferde Milina uspjeli su sačuvati obraz.

Benkov jubilarni deseti prvenstveni gol slomio je otpor gostiju