NEMA MILOSTI

Uzalud golovi Nikole Kalinića: Zna se koga će to koštati posla!

28.02.2017 u 09:39

Bionic
Reading

Iako je hrvatski napadač Nikola Kalinić u sjajnoj formi i zabijao je na posljednje tri utakmice, Fiorentina niže razočaravajuće rezultate pa je trener Paulo Sousa sve bliže otkazu...

Naš 29-godišnji reprezentativac odlučio je odbiti bogatu ponudu kineskog Tianjina kako bi pomogao Fiorentini da izbori plasman u europska natjecanja sljedeće sezone, a možda i osvoji trofej u Europskoj ligi još ove.

No, 'viole' su u razočaravajućoj seriji rezultata, unatoč odličnoj igri Nikole Kalinića. Hrvatski napadač zabio je gol na posljednje tri utakmice, a Fiorentina nije pobijedila niti jednu te je uspjela ispasti iz Europske lige od Borussije M'gladbach unatoč prednosti od tri gola razlike sredinom uzvratne utakmice.

Posljednji udarac klub iz Firenze doživio je ovog ponedjeljka kada je prokockao prednost 2:0 protiv Torina i opet remizirao. Osmo mjesto na ljestvici ne zadovoljava ni navijače ni upravu, a uzaludan trud Kalinića u napadu mogao bi koštati posla trenera i to vrlo brzo.

'Nisam tu da bih spašavao svoj posao, nego da pošteno radim. Zbog toga mirno spavam,' rekao je Paulo Sousa koji je i sam svjestan da će teško preživjeti na klupi Fiorentine, kluba kojeg vodi nepune dvije sezone...