STARA RAK-RANA

Važna obavijest iz Dinama; ovo nikako nije dobro za atmosferu

18.10.2016 u 10:42

Bionic
Reading

Dinamo igra danas (20.45 sati, kanal Arenasport 3) na Maksimiru utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Seville, a prema trenutačnoj vremenskoj prognozi gledatelje na stadionu ne očekuje lijepo vrijeme

Iz hrvatskog prvaka su izvijestili navijače da će se u slučaju kiše dijeliti besplatne Dinamo kabanice gledateljima na tribinama Zapad i Istok.

Također, podsjećaju da je na stadion Maksimir dozvoljeno unijeti male kišobrane, bez oštrog vrha te, naravno, svoje kabanice.

U Dinamu vjeruju da pravim navijačima najava moguće kiše ne može pokvariti planove dolaska na utakmicu i navijanja za Dinamo u Ligi prvaka, no nenatkriveni stadion s lošom infrastrukturom već je godinama rak-rana modrog kluba i mnogi ne dolaze na utakmice baš zbog toga.

Vidjet ćemo koliko će loša prognoza utjecati na današnji posjet.

Podsjećamo, susret protiv najatraktivnije momčadi skupine Juventusa na Maksimiru je gledalo 25.320 gledatelja. Bila je to sjajna posjeta, ali ni 'stara dama' nije mogla napuniti stadion pa teško da će protiv Seville biti više od 20 tisuća navijača.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka: Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.


448910,448850,448890,448752