Španjolac pod povećalom

Velikan iskoristio susret Dinama i Atalante da se uvjeri u Olmove kvalitete: Skauti talijanskog diva viđeni na San Siru

26.11.2019 u 21:14

Bionic
Reading

AC Milan je poslao svoje skaute da na svojem San Siru provjere Danija Olma koji je s Dinamom gostovao kod Atalante u petom kolu Lige prvaka

Dinamo je u petom kolu Lige prvaka otišao na gostovanje kod Atalante koja ni sama nije pravi domaćin ove utakmice. Ekipa iz Bergama svoje europske utakmice igra na San Siru u Milanu jer je njihov stadion u izgradnji, a tu situaciju iskoristio je AC Milan koji je Atalanti i ustupio stadion.

U Milanu već neko vrijeme prate Danija Olma koji je pravi hit na europskom tržištu. Mladi Španjolac je sjajnim igrama u dresu zagrebačkog kluba zaslužio i debi za španjolsku nogometnu reprezentaciju. U tom debiju Olmo je zabio gol nakon samo tri minute u igri i tako još jednom potvrdio klasu.

Milan News piše kako su skauti Milana iskoristili činjenicu da je Atalanta ugostila Dinamo na njihovom San Siru kako bi se još jednom uživo uvjerili u Olmove kvalitete. Calciomercato potvrdio je ovu informaciju, ali i dodao kako su gotovo svi najjači klubovi u Europi u utrci za dovođenje Olma pa će Milan imati žestoku konkurenciju.

Dinamo je ljetos za 21-godišnjeg Španjolca tražio 40 milijuna eura, a u međuvremenu se Dani dokazao i u Ligi prvaka i u dresu reprezentacije pa je moguće da ove zime ta cifra bude i znatno veća.