NOVI SKANDAL

Veliki prvak pobjegao s mjesta nesreće, trudnica u bolnici!

27.04.2015 u 12:53

Bionic
Reading

Novi skandal potresa UFC. Prvak poluteške kategorije Jon Jones najvjerojatnije više nije dio eventa UFC 187. (23. svibnja) kada je trebao braniti pojas protiv Anthonyja Johnsona

Jon Jones je osumnjičen za sudjelovanje u prometnoj nesreći i za bježanje s mjesta nesreće u Albuquerqueu u Novom Meksiku! Vijest je potvrdila policija.

Ova borilačka zvijezda je svojim autom udarila u vozilo ženske osobe u 20-im godinama koja je u drugom stanju i koja je prevezena u bolnicu s lakšim ozljedama.

Jon se još uvijek traži zbog ispitivanja. Policija ga nije pronašla kod kuće, stoji u policijskom izvještaju, a organima reda nije odgovorio ni njegov odvjetnik.

'Da, Jon Jones je osumnjičen i nadamo se kako će nas kontaktirati kako bi nam rekao svoju stranu priče', izjavio je za MMAFighting.com glasnogovornik policijskog odjela u Albuquerqueu, Simon Drobik, a prenosi Fight Site.

Jones je imao za 23. svibnja ugovorenu borbu s Anthonyjem Johnsonom na UFC-u 187. Neki ljudi bliski situaciji su u nedjelju navečer na Twitteru napisali kako je otpala Jonesova obrana naslova protiv 'Rumblea'. Jonov menadžer Glen Robinson je izjavio kako nije čuo ništa o otkazivanju meča.

Ovaj 27-godišnji prvak je i prije imao problema sa zakonom. Godine 2012. je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a u prosincu prošle godine je pao nenajavljeni doping test zbog konzumiranja kokaina.

UFC je izdao službeno priopćenje:

'Svjesni smo da Jona Jonesa traži policija kako bi se rasvijetlili svi detalji vezani uz prometnu nesreću u kojoj je Jones sudjelovao. Trenutno smo u procesu prikupljanja informacija te nećemo davati komentare dok se cijela situacija ne riješi.'

Inače, Jon Jones je u borilačkom svijetu u 22 meča ostvario 21 pobjedu, a jedini poraz zapravo je bila diskvalifikacija. No njegovu karijeru mogli bi uništiti problemi s kokainom i alkoholom. Nagađa se da je Jones pobjegao s mjesta nesreće, jer je bio pod utjecajem kokaina...