VELIKI ČOVJEK

[VIDEO] Navijač Reala se obratio Modriću s dramatičnom porukom, Lukin odgovor govori sve o njemu

14.03.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Luka Modrić briljira na travnjaku i izvan njega. Još se prepričavaju njegovi potezi s uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka kada je povukao Real s ruba ponora do uspjeha i plasmana u četvrtfinale

Real je na poluvremenu gubio od PSG-a 0:1, kumulativno 0:2. A onda je Modrić s nekoliko poteza uz veliku podršku trostrukog strijelca Karima Benzeme preokrenuo susret i doveo do erupcije oduševljenja na stadionu.

  • +25
Real Madrid - PSG, Liga prvaka, 9.3.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin

Posebna priča je Lukina proslava ovog uspjeha u kojoj je prišao svakom suigraču i članu stožera i na putu od igrališta do svlačionice i u svlačionici svakom podario pozornost i čestitku.

Luka Modrić i slavlje Real Madrida nakon pobjede protiv PSG-a Izvor: Licencirane fotografije / Autor: YouTube

Prema datumu objave na njegovom profilu na Twitteru, upravo pred tu utakmicu veliki navijač Reala i Modrićev obožavatelj Miguel Angel doživio je srčani udar.

S malom nadom da će vidjeti objavu, njegov sin o tome je izvijestio Modrića.

'Bok, Luka. Želim te zamoliti za uslugu. Moj otac Miguel Angel pretrpio je težak infarkt nekoliko sati prije utakmice. Ti si mu idol otkako si došao u Real. Znam da je mala vjerojatnost da ćeš ovo vidjeti, ali vrijedi pokušati. Od srijede je u bolnici i ne budi se. Vjerujemo da će dobiti novu priliku i iskoristiti je baš kao što ste to učinili i vi', stoji u komentaru.

Luka je vidio objavu te se videoporukom podrške obratio Miguelu Angelu. Poželio mu je svako dobro, brz opravak i povratak na tribine.