ZADARSKI KOŠARKAŠKI GEN

Video o Modriću košarkašu, boksaču i bilderu pravi je hit

12.03.2015 u 14:55

Bionic
Reading

Službeni kanal Real Madrida objavio je video priču o tijeku oporavka Luke Modrića u kojemu se vidi da je Luka, pa ipak je iz zadarskog kraja..., vrlo dobar i sa košarkaškom loptom

114 dana Modrićevog oporavka Realovi snimatelji sveli su na sedam minuta videa i u njemu je naglasak očekivano na požrtvovnosti i silnom radu hrvatskog nogometnog dirigenta.

Dio vježbi za ojačavanje mišića održavao se i na košarkaškom terenu gdje je Luka okrenut leđima gađao slobodna bacanja. Dečko iz zadarskog zaleđa, koji nikada nije skrivao da voli košarku i KK Zadar, oduševio je Realovog montažera koji je stavio četiri pogotka iz neobične vježbe. Pitanje je naravno koliko je pokušaja Luki trebalo, ali čini se da je 'namjestio ruku' do razine na kojoj bi mu pozavidio Shaquille O'Neal licem okrenut košu.

Osim standardnih bilderskih metoda Luka je eksplozivnost vraćao i boksačkim tehnikama, a spartanski treninzi sastojali su se i od trčanja uzbrdo pod opterećenjem i ostalim specijalitetima iz kuhinje Realovih kondicijskih treninga. Tako se (p)ostaje šampionom.

Priča o oporavku, na 2.30 Luka pokazuje sportsku svestranost...