OPORAVLJA SE OD OZLJEDE

Video s božićnog treninga pokazuje zašto je u Švicarskoj slavnija i od Federera

26.12.2023 u 13:34

Bionic
Reading

Za nju nema odmora. Lijepa švicarska nogometna reprezentativka, 24-godišnja Alisha Lehmann odlučila se za trening i na Božić.

Švicarska nogometašica i igračica Aston Ville spada među najpopularnije nogometašice svijeta. Zanimljivo, u Švicarskoj je na listi najslavnijih sportaša iza sebe ostavila i legendarnog tenisača Rogera Federera, a na Instagramu je prati više od 16 milijuna pratitelja.

Alisha Lehmann inače igra za klub iz Birminghama, a u dresu švicarske reprezentacije skupila je 45 nastupa te je pri tom zabila šest golova.

Švicarka se u dresu Aston Ville i nije baš naigrala ove sezone, jer nastupila je tek u šest prvenstvenih ogleda, od čega je u tri ulazila s klupe. Razlog tom je i ozljeda koljena, pa je posve logično da Lehmann slobodne dane koristi za dodatne treninge i kako bi se što spremnija vratila u klub.

Naravno, svjesna kakvu ima slavu, svoje treninge objavljuje i na društvenim mrežama, pa je tako i ovaj božićni privukao veliku pozornost.

Inače, prvu sljedeću utakmicu Aston Villa igra 14. siječnja u FA kupu protiv Evertona. Vjerujemo s Lehmann u početnoj postavi.