KRITIČARI UTIHNULI

[VIDEO] Sramota Intera pokazala je svima da Brozović ni za što nije kriv!

10.04.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Marcelo Brozović nakon poraza Intera od Sampdorije bio je proglašen glavni krivcem za debakl Piolijeve momčadi, no isto se ponovilo ove nedjelje protiv Crotonea, u utakmici u kojoj naš reprezentativac nije igrao ni minute...

Inter ponovo tone. Stefano Pioli bio je uspio podići momčad potkraj jesenskog dijela sezone i vratiti ju u krug najboljih u Seriji A kada je zamijenio De Boera, no kola su krenula nizbrdo u posljednje vrijeme.

U posljednje tri utakmice 'nerazzurri' su osvojili tek jedan bod, a navijače je jako razbjesnio poraz kod kuće od Sampdorije u utakmici u kojoj su gosti sve preokrenuli u drugom dijelu. Marcelo Brozović zabrljao je kod pogotka za 1:2 i mnogi su ga proglašavali glavnim krivcem za debakl, a iako ga je branio trener Intera, nije mu u sljedećoj utakmici ove nedjelje protiv Crotonea dao ni minute.

No protiv jedne od najslabijih momčadi u Seriji A Inter je ponovo zabrljao i izgubio 2:1, zbog čega je pao na sedmo mjesto ljestvice koje ne vodi sljedeće sezone u Europu.


Sada je jasno svima da Brozović nije glavni krivac, već puno toga ne štima u Interu, a kako to već biva u milanskom klubu, trener je taj koji će izgleda najgore proći.

Naime posljednje ankete na Gazzetti dello Sport pokazuju da više od 60 posto navijača želi odlazak talijanskog stručnjaka na kraju sezone i nastavak trenda stalnog mijenjanja trenera kojem je Inter već jako dugo sklon. Piolija mogu spasiti samo pobjede u posljednjih sedam utakmica sezone i plasman u Europsku ligu, a što se Brozovića, Perišića i ostalih tiče, pitanje je tko će ostati u klubu nakon ljeta jer 'nerazzurri' su skloni i kadrovskim promjenama u svlačionici tijekom svakog prijelaznog roka, pogotovo kad momčad podbacuje...