REALAN DATUM OPORAVKA

Vijesti iz Reala; evo kada očekuju Modrića na terenu!

02.01.2015 u 16:33

Bionic
Reading

Oporavak Luke Modrića teče dobro, ali njegov je trener Carlo Ancelotti dodatno oprezan. Talijan je postavio očekivanja njegovog povratka na teren za sredinu travnja, kada su na rasporedu utakmice četvrtfinala Lige prvaka

Kako doznaje španjolska Marca, oporavak Luke Modrića od ozljede prepone teče prema planu, a postoje neke indikacije da bi mogao početi s treninzima već krajem veljače. Međutim, njegov je trener Carlo Ancelotti izjavio kako je riječ o kompliciranoj ozljedi, kod koje nije potrebno inzistirati na ranom povratku Modrića.

Kako je Real Madrid nastavio sa serijom pobjeda, čini se da je klub tako spreman omogućiti našem reprezentativcu punu terapiju, koju provodi Dr. Mikel Sanchez u Vitoriji, s posebnom tehnikom rehabilitacije kako bi se izbjegla operacija.

Što se datum konačnog oporavka tiče, nove će informacije biti poznate krajem siječnja, kada se predviđa da bi trebala završiti prva faza liječenja, nakon koje će biti jasno kada će Modrić ponovo moći početi trenirati.

Bilo kako bilo, u Realu su spremni čekati, samo kako bi za četvrtfinale Lige prvaka imali potpuno spremnog Modrića. Podsjetimo, Real Madrid aktualni je prvak Europe, a eventulnim bi ponovnim osvajanjem ovog natjecanja postao prva momčad koja je to napravila otkad se igra Liga prvaka.