SVI U VELIKU GORICU

'Vučići' organiziraju turnir za 350 rukometaša

13.12.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Rukometna škola Vučići u suradnji s Gradom Velika Gorica organizira ove nedjelje, 16. prosinca 2012., veliki međunarodni turnir za dječake i djevojčice u mini rukometu pod nazivom 'Mini rukometni VG kup 2012'

Uz sudjelovanje najboljih domaćih limača i limačica iz Velike Gorice, Zagreba, Splita, Osijeka, Našica, Senja, Petrinje, Ogulina, Svetog Ivana Zeline, Samobora, Zaboka, Rugvice i Popovače, snage će odmjeriti i gosti iz Slovenije (Ormož, Brežice), BiH (Kozarska Dubica) i Srbije (Beograd, Zemun).

Među njima će biti i podmladak najboljih hrvatskih klubova Croatia Osiguranje Zagreb i Nexe Našice, kao i Crvena Zvezda iz Beograd, ukupno 34 ekipe koje su razvrstane u 4 kategorije ili više od 350 malih rukometaša i rukometašica na jednom mjestu.

Turnir će se održati u dvorani srednjoškolskog centra u Velikoj Gorici s početkom u 9:00 sati, a finalna natjecanja su na rasporedu od 17:00.

Rukometna škola Vučići jedna je od najvećih u Hrvatskoj. Osnovana je 2009. godine i u njoj rukomet uči 277 polaznika iz tri županije – Grada Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije. Budući je rukomet sve popularniji među malim Velikogoričanima u suradnji s Gradom Velika Gorica i u povodu Dana grada, rukometna škola Vučići odlučila je svima pokloniti ovakav veliki međunarodni turnir, a za koji se nada da će postati tradicionalan.