NIJE GA BRIGA

Webber nadređenom: Znam da nisam dio tvojih planova!

29.01.2013 u 16:25

Bionic
Reading

Mark Webber odgovorio je Helmutu Marku koji ga je u svojoj posljednjoj izjavi opisao kao vozača koji se lomi pod pritiskom.

Nije posve jasno koja je uloga Mateschitzevog savjetnika za Formulu 1 u momčadi Red Bulla. Koliko smo uspjeli dokučiti, Helmut Marko uglavnom se tek trudi biti medijski eksponiran i svojim izjavama izazivati kontroverze koje obično uključuju pretjerano veličanje Sebastiana Vettela te kritike na račun Marka Webbera. Iako je Australac već dugo vozač 'crvenih bikova', ponovo ga nadređeni nije štedio u svojem javnom istupu.

'Čini se da Webber u prosjeku ima dvije utrke u sezoni na kojima je nepobjediv, ali ne može zadržati tu formu cijele godine. Čim mu izgledi za naslov postanu dobri, ima problem s pritiskom koji nastaje. Sebastian s druge strane diže formu, dok Mark pada,' izjavio je Marko za Red Bulletin te dodao kako je posve jasno tko će biti prvi vozač ekipe u 2013. godini.

'Gledajte, svi na ovom nivou imaju svoje ciljeve i planove. Već dugo je jasno da ja nisam dio njegovih,' odgovorio je Mark Webber na kritike na svojoj službenoj stranici pa se okrenuo budućnosti:

'Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona puna izazova, bit će zanimljivo vidjeti tko će najbolje startati. Možda ćemo na zimskim testiranjima moći uočiti tko je u formi, ali tek će u Melbourneu na prvoj utrci rukavice biti zbilja skinute.'