trpi bolove

Zabrinjavajuće vijesti oko Messija zbog kojih drhte Argentinci i Katalonci

25.03.2018 u 08:09

Bionic
Reading

Pred argentinskom nogometnom reprezentacijom novi je prijateljski ogled. 'Gaučosi' će u utorak (21.30 sati) na Wanda Metropolitan stadionu u Madridu igrati protiv Španjolske

Argentinska nogometna reprezentacija u petak je u Manchesteru pobijedila Italiju 2:0, a momčad Jorgea Sampaolija igrala je bez Lionela Messija.

Razlog izostanka najboljeg, odnosno jednog od najboljih igrača svijeta, jesu problemi s mišićima.

A što je posebno zabrinjavajuće, ne samo za Argentince, već i sve navijače Barcelone, jest činjenica da Messi nije trenirao ni po dolasku u Madrid.

  • +11
Lionel Messi - zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Već neko vrijeme igram pod jakim bolovima, ali ne želim propustiti utakmice reprezentacije. Nadam se da ću biti spreman do dvoboja u utorak', izjavio je Messi, nakon čega su se u katalonskim medijima pojavili zabrinjavajući naslovi.

Jer što ako se Messiju stanje ne popravi, ili ne daj Bože pogorša? A završnica je sezone u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Inače, Argentina će na SP-u u Rusiji igrati u skupini s Islandom, Hrvatskom i Nigerijom. I koliko god bi našima bilo lakše da nema Messija, SP bez najboljeg igrača na svijetu bilo bi siromašno.