NE PROPUSTITE

Zadnje kolo SuperSport HNL-a; evo gdje gledati današnju utakmicu iz Varaždina!

26.05.2023 u 11:03

Bionic
Reading

Danas počinje zadnje, 36. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin dočekuje Lokomotivu (18, MAXSport 1)

Iako su utakmice zbog regularnosti trebale biti u isto vrijeme (nedjelja, 17 sati), pošto se i prije zadnjih 90 minuta zna tko je prvak, tko će u Europu, a tko napušta elitni razred', dvoboji 36. kola igraju se kroz tri dana.

U petak za čast i prestiž i što bolji plasman na ljestvici igraju Varaždin i Lokomotiva.

'Htjeli smo da nam ova posljednja utakmica bude susret u kojem ćemo se boriti za Europu, ali na žalost nismo uspjeli, ali opet s pobjedom osiguravamo petu poziciju na tablici i siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer to će biti lijepi uspjeh za Varaždin. cijelu sezonu smo u gornjem dijelu tablice i sve ćemo učiniti da završimo na tom mjestu', rekao je trener domaćina Mario Kovačević.

  • +9
Lokomotiva - Istra 1961, SuperSport HNL, 21.5.2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Inače, u znak zahvale za podršku klubu tijekom cijele ovogodišnje iznimno uspješne sezone NK Varaždin će za posljednju ovosezonsku utakmicu otvoriti tribine Lijevo i Desno za besplatan ulaz svim simpatizerima i navijačima kluba.

'Hvala vam što smo zajedno jedan od najgledanijih sportskih kolektiva u Hrvatskoj', objavili su na službenom Facebook profilu NK Varaždin.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +6
Gorica - Varaždin, 35. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

I u gostujućoj momčadi sezonu žele završiti na najljepši mogući način.

'Pred nama je zadnja utakmica. Svakako neće proći, kako neki prognoziraju, u revijalnom tonu. Želimo pobjedom zaključiti sezonu i ostvariti što bolji finalni plasman na tablici! Nakon ove utakmice slijedi odmor, okupljanje momčadi je 14. lipnja', kratak je bio strateg Lokosa Silvijo Čabraja.