DOBRO PROŠLI?

Zadovoljstvo na Poljudu: Uefa odrapila samo 30.000 eura!

15.11.2012 u 18:25

Bionic
Reading

Ukupno su Splićani ove sezone platili 120.000 eura, po 30.000 eura za svaku od utakmica sa Skontom i Interom, na Poljudu i u gostima, a kad se uzme u obzir da su kažnjeni i jednom utakmicom bez gledatelja, zbog pretjerane upotrebe pirotehnike njihovih navijača tijekom utakmice sa Skontom na Poljudu, čini se kako su Splićani još i dobro prošli

Hajduk je dugo iščekivao zadnju kaznu za ovogodišnje europske utakmice, kaznu za gostovanje u Milanu. Uefa je čini se bila milostiva prema Splićanima i kaznila ih sa svega 30.000 eura.

Najizdašniji Uefin sponzor, splitski Hajduk u blagajnu krovne kuće europskog nogometa mora uplatiti još 30.000 eura 'zbog upotrebe pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom utakmice odigrane u kolovozu na Giuseppe Meazzi u Milanu između momčadi Intera i Hajduka, koja je završena rezultatom 0:2'. Time je kompletiran ovogodišnji europski izlet.

Ukupno su Splićani ove sezone platili 120.000 eura, po 30.000 eura za svaku od utakmica sa Skontom i Interom, na Poljudu i u gostima, a kad se uzme u obzir da su kažnjeni i jednom utakmicom bez gledatelja, zbog pretjerane upotrebe pirotehnike njihovih navijača tijekom utakmice sa Skontom na Poljudu, čini se kako su Splićani još i dobro prošli.