AGENT SE ZAIGRAO

Zamalo senzacija; Ronaldo je bio ponuđen Barci, a Katalonci...

01.06.2016 u 10:58

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo u madridskom je Realu od 2009., a španjolski mediji otkrivaju kako ga je u jednom trenutku njegov agent ponudio Barceloni

Prelazak Ronalda iz Manchester Uniteda u Real Madrid koštao je 'kraljevski klub' 94 milijuna eura i to je bila rekordna odšteta ikad isplaćena za nekog nogometaša.

Sjajni Portugalac i dalje je na Santiago Bernabeu, Real je u ugovor postavio zaštitnu klauzulu od milijardu eura, a on je sa španjolskim velikanom osvojio po dvije Lige prvaka i Kupa kralja, po jednu La Ligu i klupsko prvenstvo te je dva puta proglašen najboljim na svijetu.

Ipak, bilo je i nesretnih razdoblja za Ronalda pa tako španjolski Sport piše da je u jednom trenutku igračev agent Jorge Mendes ponudio svojeg najskupocjenijeg klijenta Barceloni. Bilo je to sredinom sezone 2013/14., a na Camp Nouu odbili su svaku mogućnost da naprave najsenzacionalniji transfer u povijesti nogometa.

Ronaldo se o ovoj temi još nije oglasio.

Inače, Mendes je u prošlosti imao dosta igrača u Barceloni (Ronaldinho, Deco, Rafael Marquez, Ricardo Quaresma), no od 2009. nijednoga.