nezadovoljan?

Zbog ove izjave potresla se svlačionica Barcelone; na pomolu je veliki transfer?!

27.05.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Ovu sezonu u Barceloni neće pamtiti kao uspješnu, ostali su bez naslova prvaka u Španjolskoj, ispali u četvrtfinalu Lige prvaka, a pojavila su se i prva nezadovoljstva u momčadi prepunoj zvijezda

Španjolski mediji bliski Barceloni uoči današnjeg finala Kupa kralja (subota, 27. svibnja, 21.30 sati) kojeg Katalonci igraju protiv Deportivo Alavesa otkrivaju senzacionalnu priču zbog koje već danima čelnici Barce ne spavaju mirno.

Naime, već je neko vrijeme jasno kako neki igrači nisu zadovoljni svojim statusom u momčadi, posebice jer Leo Messi već godinama drži sve konce u svlačionici, izravno utječe čak i na odluke trenera... Nije to nikakva tajna, dapače, Messi je taj koji nosi Barcu, ali ipak ne može sve sam. No, njegovi arogantni stavovi zasmetali su suigračima i navodno je započela 'tiha pobuna'.

'Iskreno, sinu sam savjetovao da ode iz Barcelone što prije. Ako je moguće, već ovog ljeta', kazao je u jednom neslužbenom razgovoru Neymar Da Silva Santos Senior, Neymarov otac. I sam nekad nogometaš, a danas jedan od menadžera koji vode karijeru njegova sina.

Neymar Senior otkrio je i razloge nezadovoljstva.

'Stvari su sada tako postavljene da će svi, pa tako i moj sin, ostati u sjeni Lea Messija! To nije dobro za nikoga, a pogotovo za mog sina', obrazložio je Neymarov otac. Sve je to navodno izgovorio u društvu predsjednika Real Madrida Florentina Pereza s kojim je privatno u dobrim odnosima. Realno, male su šanse da će Neymar iz Barce otići u Real, no ima zainteresiranih.

  • +2
Lionel Messi i Neymar Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

'Koji bi bio najbolji klub za mog sina? Manchester United!', ispalio je Neymar Senior. Nije tajna da na Old Traffordu već skupljaju novac za brazilskog majstora, Jose Mourinho sigurno bi ga vrlo rado vidio u svojoj momčadi. Problem je to što Neymar s Barcom ima ugovor do 2021. godine, a odšteta je 250 milijuna eura! Jasno, Unitedu novac nije problem, ali u cijeloj priči je i PSG koji Brazilca 'naganja' već godinama.

Ovo će sigurno biti zanimljivo ljeto u Barceloni...