SUPERSPORT HNL

Zekića Rijeka ne zanima, a uoči derbija je poručio: Imam dobar osjećaj

17.05.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Trener Osijeka Zoran Zekić najavio je nadolazeću utakmicu protiv Rijeke na Opus Areni u nedjelju u 19:30 sati, koja se igra u sklopu 35. kola SuperSport HNL-a (MAXSport 1, MAXtv).

'zuzetno važna utakmica, mogli bismo reći da se moramo potpuno posvetiti, biti fokusirani i koncentrirani. Imali smo nekih problema, ali pronaći ćemo odgovarajuće zamjene i ući u utakmicu na pravi način, zajedno s navijačima, podrškom i sinergijom, te pobijediti i nastaviti prema Varaždinu', izjavio je Zoran Zekić.

Također je dodao da ne razmišlja o sastavu u kojem će Rijeka nastupiti. Naime, očekuje se kako će trener gostujuće ekipe Željko Sopić kalkulirati zbog uzvratne utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnoh kupa na Rujevici (srijeda) protiv Dinama.

Naglasio je da je fokus isključivo na Osijeku, ali da svjestan je i da se Sopić neće lako predati.

'Poznajem ga kao pravog sportskog borca i neće se predati bez borbe. Naš fokus mora biti na nama samima. Mi smo mijenjali sustave i strategije te se trebamo pripremiti na sve. Analizirali smo njihove obrasce igre protiv Varaždina i Dinama. Moramo biti spremni na sve i ne smijemo se opustiti', istaknuo je Zekić, izrazivši zadovoljstvo atmosferom u ekipi.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Naša sezona je bila turbulentna do sada. Svaka utakmica je derbi, bez obzira na protivnika. Rijeka je pronašla formu i igraju fantastičan nogomet. Imaju vjeru, samopouzdanje i kvalitetu. Mislim da mojim igračima ne treba puno motivacije. Nadamo se da će derbi biti na našoj strani', zaključio je Zekić, izražavajući optimizam riječima:

'Imam dobar osjećaj!'