poljud, subota (16.30 sati), arena sport 3

Zoran Vulić otkriva što je najjači adut Hajduka u derbiju s Dinamom

27.09.2018 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Vrapčem u 16-tini finala Hrvatskog nogometnog kupa, Hajduk i njegov trener Zoran Vulić okreću se najvećem hrvatskom derbiju, subotnjem okršaju protiv Dinama

Nakon skromnijeg ulaska u sezonu, zbog čega je s trenerske klupe smijenjen Hajduka smijenjen Željko Kopić, a zamijenio ga Zoran Vulić, Hajduk je nanizao dvije prvenstvene i jednu pobjedu u Kupu.

S takvim nizom vratila se vjera među Hajdukove navijače, a prava poslatica bit će subotnji ogled protiv Dinama.

Utakmica se igra na Poljudu od 16.30 sati, uz prijenos na Arena Sportu 3.

  • +21
Hrvatski kup: Vrapče - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Pobjeda protiv Vrapča svakako je dobrodošla u podizanju raspoloženja.

'Došli smo napraviti ono što se od Hajduka očekuje, u tome smo uspjeli, a već od četvrtka se okrećemo prema derbiju s Dinamom. To su utakmice za koje se živi i radi. Za mene je to uvijek bila najdraža utakmica', izjavio je Zoran Vulić.

Ipak, Hajdukov trener svjestan je snage najvećeg rivala.

'Dinamo je šlag na tortu za nas u ovom trenutku. Nismo u bodovnom saldu da bi mogli razmišljati ili taktizirati o toj utkamici. Mi u toj utakmici vidimo samo tri boda i sve ćemo za njih napraviti. Dinamo je favorit na papiru, ali mi igramo pred svojom publikom. Maksimalno ih respektirano, ali ih se ne bojimo i nećemo igrati kukavički. Dinamo je složio momčad po trenerovom ukusu, napravili su dobru momčad i van okvira Hrvatske, vidjeli smo to i protiv Fenera. Radi se o kvalitetnoj momčadi koja je duplirana na svakoj poziciji', ocijenio je Vulić u razgovoru za Sport Klub, a za kraj ipak iznio svoja očekivanja.

'Gledao sam na YouTubeu puno videa o derbiju s Dinamom i jedva čekam u subotu izaći na teren u jednoj tako velikoj utakmici u kojoj se nadam pobjedi'.