NOVE FOTOGRAFIJE

Zar će ovako izgledati Samsung Galaxy S10?

22.01.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Mobile World Congress samo što nije stigao, što znači da je internet pun slika neobjavljenih uređaja. Među mnogim drugima pojavile su se i slike iščekivanog Samsung Galaxyja S10

Samsung Galaxy S10 nedvojbeno je jedan od najiščekivanijih mobilnih telefona godine, a najbolja stvar je što će ga Samsung predstaviti tijekom MWC-a (Mobile World Conference) u Barceloni za otprilike mjesec dana. Do trenutka službene objave morat ćemo se zadovoljiti sa hrpom slika koje dolaze putem, pogodili ste, tehno insajdera i drugih neslužbenih izvora.

MOBILNI TELEFONI

Što izabrati? Usporedili smo Huawei Mate 20, iPhone XS i Samsung Galaxy S9

Pogledaj galeriju

Tri kralja

Jedan od ljudi kojima smo spremni vjerovati kada pričamo o Android flagshipima je i Evan Blass, insajder poznat po svojim povjerljivim izvorima. Uglavnom, slike na Twitteru prikazuju tri već najavljene verzije Galaxyja S10, počevši sa Galaxyjem S10 Lite (lijevi), Galaxyjem S10 (srednji) i konačno Galaxyjem S10+ (desni).

Naravno, na samim slikama ne možemo vidjeti ništa osim sustava s tri kamere o kojem se već dulje vrijeme priča, novim gumbima za Bixby te naravno - 3.5 milimetarskim priključkom na dnu uređaja.

  • +6
Samsung Galaxy S9 Izvor: Samsung / Autor: Samsung

Telefon kojeg vidimo na lijevoj strani ima različiti raspored kamera, no izvori tvrde da je razlog ovome manjak senzora za otkucaje srca koji se inače nalazi odmah do bljeskalice.

Koliko još moramo čekati prije nego što vidimo nova čudesa iz Samsunga? Nešto više od mjese dana, prema svemu sudeći. Ako želite osigurati svoje mjesto u virtualnoj publici tijekom velikog predstavljanja, bacite pogled na službenu stranicu Samsunga i kada dođe vrijeme, samo odaberite prijenos uživo, ispecite kokice, sjednite, pritisnite 'play' i uživajte.