2K CZECH

Autori Mafia franšize rade na GTA V?!

06.03.2012 u 10:50

Bionic
Reading

Prema jednom izvoru, 2K Czech, studio koji stoji iza franšize Mafia pridružio se Rockstaru u produkciji nadolazećeg Grand Theft Auta

U posljednje vrijeme u mnogo smo se navrata osvrtali na brojne glasine unutar industrije igara, no zanimljiva je činjenica da se većina njih na kraju pokaže – točnima. Prema najnovijim glasinama koje prenosi VG247, 2K Czech, studio zaslužan za Mafiju, navodno surađuje s Rockstarom na nadolazećoj igri Grand Theft Auto.

 

Da, znamo, zvuči potpuno suludo, no stvar nije bez utemeljenja. 2K Czech je, naime, u vlasništvu Take Twa, a i izdavač je i Rockstarovih igara. Zbrojite dva i dva. Prema VG247, 2K Czech zadužen je za 'animacije u cut-scenama i općenito gameplay' što god to točno značilo. Da stvar bude interesantnija, 2K Czech surađuje s Rockstarom i iz vlastitog interesa, kako bi im prikupljeno iskustvo pomoglo u razvoju Mafia III na kojemu trenutačno rade. Take Two navodno priželjkuje da se Mafia pretvori u jedan od najvećih franšiza u gaming industriji, zbog čega je i inicirana ova suradnja.