PRIPREME DINAMA

Badelj: U finalu moramo biti puno bolji

06.02.2012 u 09:43

Bionic
Reading

Dinamo je uspio izboriti finale Atlantic Cupa. U tom finalu 'modri' će se sastati s danskim Midtjyllandom protiv kojeg su remizirali u nedjelju. Igrači hrvatskog prvaka svjesni su da će morati u finalu pružiti puno više ako žele osvojiti turnir

Remijem protiv Midtjyllanda Dinamo je osigurao nastup u finalu Atlatic Cupa u Portugalu. Zanimljivo da će 'modri' finalni susret igrati baš protiv suparnika s kojim su remizirali u nedjelju.

'Htjeli smo pobjedu i nova tri boda tako da nam je ovaj pogodak na kraju ipak to pokvario. Zadovoljan sam kako su igrači ušli u utakmicu, realizirali rane prilike i došli do vodstva, ali i potom vrlo odgovorno odigrali čak 80 minuta s igračem manje', kazao je trener Dinama Ante Čačić u razgovoru za službenu stranicu kluba te najavio finalni ogled s Midtjyllandom.

'Iskreno, više bih volio da je tamo neka druga momčad jer ne volim u tako kratkom razdoblju igrati dvije utakmice protiv iste momčadi, ali s druge strane možda će baš ovaj remi biti dodatan poticaj mojim igračima za dobru predstavu i osvajanje turnira u utorak', završio je trener Čačić.

Dinamovi igrači svjesni su da protiv Midtjyllanda nisu odigrali neku spektakularnu utakmicu te da će im u finalu protiv istog protivnika u utorak.

'Sretni smo što smo se domogli finala ovog turnira koji su obilježili respektabilni protivnici. Ipak, žao mi je zbog jedanaesterca jer mi je lopta bila na ruci, no ipak je na kraju završila u mreži. Sve u svemu, idemo dalje i to s velikim motivom da današnjeg suparnika pobijedimo u sljedećoj utakmici', kazao je Ivan Kelava, a kapetan momčadi Badelj je naglasio kako u finalu 'modri' moraju biti bolji.

'Naravno, možemo biti još bolji i u finalu se nadam pobjedi za koju ćemo dati sve od sebe'.