ZAPOČELA PRODAJA ULAZNICA

Derbi bez zajedničkog druženja čelnika Dinama i Hajduka

27.09.2012 u 14:20

Bionic
Reading

Uoči subotnjeg derbija protiv Hajduka (Arenasport 1, 18h) kapetan Dinama Ivan Kelava i sportski direktor Zoran Mamić nasmijani i opušteni pojavili su se pred novinarima

Očekivano, Zoran Mamić u uvodu je nekoliko riječi kazao o važnosti utakmice i velikom rivalitetu:

'Veselim se utakmici s Hajdukom, a svi jako dobro znamo koliko je zbog rivaliteta i rezultata ova utakmica važna. Bodovna razlika je takva kakva jest, no ona ne ukazuje na napetost uoči utakmice. Znate i sami kako utakmice protiv Hajduka imaju posebnu čar, igrači se više trude, mediji stvaraju pozitivnu klimu, a važno je i da sve prođe u dobroj igri pa neka spretniji i sretniji pobijedi', kazao je Mamić.

Ivan Kelava, kapetan Dinama koji u posljednje vrijeme ne brani u reprezentativnoj formi, derbi je najavio bez velikih obećanja.

'Pred nama je utakmica protiv Hajduka, najveći hrvatski derbi i moram reći kako nam je jučerašnji (srijeda) odlazak u kazalište Kerempuh – što nam je bio tema building, pomoglo da se ekipa skupi i digne. Stvarno je bilo vrhunski. Siguran sam da u subotu nećemo razočarati i uvjeren sam kako će derbi biti zanimljiv', rekao je Kelava.

Na pitanje Mamiću hoće li kao prijašnjih godina čelni ljudi Dinama zajednički ručati i družiti se s čelnicima Hajduka kazao je:

'Ovaj put nismo pozvali nikoga iz Hajduka na zajedničko druženje, ali ne jer nismo željeli nego…', zastao je Mamić i dodao.

'Mi bismo voljeli održavati prijateljske odnose s čelnicima Hajduka, ali trenutačno u klubu rade neke druge struje , njihov nadzorni odbor je predložio predjednika kojeg nije potvrdio većinski vlasnik, pa stoga nismo inicirali poziv. Nadam se da u budućnosti ovog problema neće biti.'

Tportal daruje 30 (15x2) ulaznica za tribinu zapad (utakmica se igra u subotu u 18 sati).
Uz ulaznice pripremili smo i posebno iznenađenje za troje čitatelja koji će u poluvremenu utakmice imati priliku pokazati svoju nogometnu vještinu i osvojiti vrijedne nagrade. Više informacija pronađite OVDJE.


Na pitanje koliko će gledatelja biti na derbiju ovaj puta iz Dinama nisu željeli prognozirati ili preciznije 'izletjeti' s brojkom.

'Prodaja paketa godišnjih ulaznica započela je danas i još je rano za prognoze', kratko je kazala glasnogovornica kluba Morana Đurđević.

Ivan Kelava se čak i malo našalio:

'Naravno da očekujem više gledatelj nego na Portu jer će njihovih (Hajduk) navijača biti dosta. Iskreno očekujem respektabilnu brojku gledatelja', kazao je Kelava.