ODREDIŠTE - ISTRA

Dinamo tek stigao i odmah mora dalje!

09.02.2012 u 20:26

Bionic
Reading

Tek što su se 'modri' vratili iz Portugala, zbog odgode nastavka Prvenstva i loših uvijeta treniranja u Zagrebu, odmah će nazad na put. Ovog puta odredište je - Istra

Nogometaši Dinama u četvrtak popodne vratili su se s priprema u Portugalu i u Zagrebu ih je dočekala prilična hladnoća. S obzirom na vrlo vjerojatnu odgodu nastavka Prvenstva, te vrlo loše uvijete za treninge, 'modri' će se vrlo brzo ponovno naći na putu. Ovog puta odredište će biti - Istra.

'U klubu me čekaju Zoran i Zdravko Mamić radi dogovora kako dalje. Odgodu smo prvenstva s obzirom na vrijeme očekivali. Igra se radi gledatelja, a tko bi došao po ovakvoj hladnoći, a treba se brinuti i o zdravlju igrača. Razgovarat ćemo i vjerojatno već u ponedjeljak nekamo otići iz Zagreba', kazao je po dolasku u Hrvatsku trener Ante Čačić, te dodao:

'Iz Portugala smo se vratili zdraviji. Veseli nastup Bišćana u finalu, Sammir je u posljednjoj utakmici bio dobar u trkačkom smislu, mislim da je ozljeda iza njega. No, ne znam što je s Rukavinom, ta ozljeda predugo traje. Ići će na preglede, da vidimo dijagnozu i da počne s terapijom'.

Na pitanje zna li početnu jedanaestoricu koja će za koji tjedan krenuti u nastavk Prvenstva, Čačić je bio vrlo izravan:

'Nemam prvih 11, nego početnih 11, a to nije uvijek isto, ovisi o suparniku, uvjetima. Imamo 19 utakmica i važno je da u lipnju znamo s kojim igračima možemo dalje, a s kojima ne'.