MARLJIVI SPORTAŠI

Dinamovci subotu proveli farbajući pothodnik

24.09.2011 u 15:15

Bionic
Reading

Gradonačelnik Milan Bandić, Sammir, Ibanez, Šitum, Rudež i Zubčić zagrebačko prijepodne proveli su farbajući i čisteći pothodnik

Drugu godinu se uređuju derutne lokacije u gradu Zagrebu, a na prijedlog slušatelja. Jutros je uređen pothodnik Utrine – Zapruđe.

'Kako sam često na placu u Utrinama, poznato mi je bilo stanje ovog pothodnika. Od danas ima novo ruho. Hvala svim građanima i gostima Antene koji su nam pomogli da ova akcija uspije', izjavila je voditeljica Antene Barbara Kolar.

Da se odlično snalazi u radnoj akciji, svim je prisutnima demonstrirao gradonačelnik Milan Bandić koji je očistio od grafita jedan dio pothodnika. Igrači Dinama Jorge Sammir, Lucho Ibanez i Mario Šitum odmjerili su snage u bojanju rukohvata s igračima Cibone Damjanom Rudežom i Tomislavom Zubčićem. Jacques Houdek očistio je okoliš oko samog pothodnika. DJ-i Antene Zagreb Barbara Kolar, Zlata Muck, Nives Čanović, Ivan Vukušić i Kruno Belko zajedno s građanima farbali su zidove pothodnika i podarili mu potpuno novo ruho.

'Farbanje mi nije strano i mogu reći da sam zadovoljan obavljenim poslom. Farbali smo rukohvate koji sada izgledaju osvježeni i kao novi. Pozdravljamo i podržavamo ovu akciju koja će naš grad učiniti boljim i ljepšim mjestom za život', rekao je igrač Dinama Lucho Ibanez.