NAPOKON SLUŽBENE INFORMACIJE

Far Cry 3: Blood Dragon stiže početkom svibnja!

08.04.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon brojnih nagađanja, Ubisoftova se šutnja oko Blood Dragona i dalje nastavlja, no prve službene informacije ipak su našle put do javnosti

Već više od tjedan dana traju nagađanja oko toga što je točno 'Far Cry 3: Blood Dragon'. Ubisoft sasvim očigledno namjerno šuti i igračima prepušta da sami sastavljaju dijelove slagalice kako bi otkrili ponešto o samostalnoj nadogradnji za jedan od najboljih FPS naslova prošle godine.  Nakon video teasera pojavili su se i prvi screenshotovi ali i informacije o soundtracku koji pokazuju da nam se sprema nešta zaista uzbudljivo.

 

Nakon svega toga napokon su se pojavile i prve službene informacije objavljene izravno na Xbox.com, a u njima ukratko stoji sljedeće;

 

-Far Cry 3: Blood Dragon biti će samostalna nadogradnja što znači da za igranje nećete trebati i sam Far Cry 3.

 

-Igra će vremenski biti smještena u 2007. godinu, tj. onako kako su je ljudi vidjeli u 80-im godinama prošloga stoljeća.

 

-Glavni protagonist kreiran je na sliku i priliku Michaela Biehna, danas zaboravljenog akcijskog glumca koji je svojih pet minuta slave doživio u filmovima protiv Terminatora i Aliensa.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti 1. svibnja.