Svježa krv

Hideo Kojima objašnjava odsutnost Haytera u novom MGS-u

30.03.2013 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon službene objave izlaska novog Metal Gear Solida, mnogi fanovi ostali su nezadovoljni zbog izostanka dugogodišnjeg Snake/Big Boss voice-actora Davida Haytera

David Hayter, voice-actor koji je dugi niz godina posuđivao glas Big Bossu (Naked Snake) i Solid Snakeu neće reprizirati svoju ulogu u najnovijem nastavku Metal Gear Solida. Hayter je izjavio da ga nisu ni kontaktirali za novi projekt.

 

I dok je mnogo obožavatelja franšize razočarano ovakvim raspletom događaja te je čak pokrenuta peticija za povratak Haytera, Hideo Kojima nudi obrazloženje:

 

'Ono što pokušavamo učiniti s novim Metal Gear Solidom je rekreirati Metal Gear franšizu. To je nova vrsta Metal Gear igre te smo željeli da se to odrazi i u voice-actoru' pojašnjava Kojima. Na pitanje tko će biti novi glas Snakea, Kojima je samo potvrdio da se radi o nekom novom, no nije otkrio ništa konkretno.

 

 

Ovo ne zvuči obećavajuće za Haytera jer je Kojima dao naslutiti da će novi voice-actor biti i budući glas MGS-a. Glasine koje su izronile odma po predstavljanju MGS trailera tvrde da je Kiefer Sutherland (glumac najpoznatiji po ulozi Jacka Bauera u hit seriji 24) novi glas Ishmaela te da će upravo on posuđivati glas Big Bossu.