NIKICA SVE POPULARNIJI

Jelavić traženiji od Cristiana Ronalda

29.05.2012 u 19:38

Bionic
Reading

Na službenim stranicama krovne kuće europskog nogometa (Uefa) svi zainteresirani mogu se poigrati s 'fantasy' nogometom vezanim uz predstojeći Euro. Zanimljivo je da je Nikica Jelavić jedan od najtraženijih igrača te čak od korisnika izabran u idealnu momčad prvenstva

Na stranicama Uefe već neko vrijeme možete se poigrati i sastavljati svoju idealnu momčad prvenstva u igrici zvanoj 'fantasy football'. Na raspolaganju vam je virtualni novac i određen budžet, svaki nogometaš ima svoju cijenu i na temelju budžeta kojim raspolažete složite svoju idealnu momčad.

Među igračima koji su najviše izabrani je i hrvatski napadač Nikica Jelavić koji je uvršten u idealnu momčad Eura, te je čak traženiji od Cristiana Ronalda. Iako se naravno radi o igrici, i ovo je neki dokaz kolika je Jelavićeva vrijednost.

Najtraženiji igrači Eura po pozicijama su: Čech (Češka), Olsson (Švedska), Evra (Francuska), Abate (Italija), Polanski (Poljska), Iniesta (Španjolska), Özil (Njemačka), Sneijder (Nizozemska), van Persie (Nizozemska), Jelavić (Hrvatska), Cristiano Ronaldo (Portugal)