GDJE JE NESTAO ČOVJEK?

Josipović u kampanji, a Milanović u mišjoj rupi

09.12.2014 u 11:03

Bionic
Reading

Nije prošlo nezamijećeno da premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović nije bio na predstavljanju izbornog programa kandidata SDP-a Ive Josipovića u Domu hrvatskih likovnih umjetnika u Zagrebu u ponedjeljak

I ne samo on, nitko od SDP-ovih ministara iz aktualne nepopularne vlade nije pohodio Josipovićevo predstavljanje. Najviše rangiran SDP-ovac bio je predsjednik Sabora Josip Leko. Vremena za Josipovića su pronašli i predsjednica HNS-a i potpredsjednica Vlade Vesna Pusić, ali i Radimir Čačić koji nakon izlaska iz zatvora oštro napada Vladu, kao i Mirela Holy koja je sa svojim ORaH-om tom istom SDP-u otela naklonost velikog broja birača.

Glasnogovornik Vlade Nikola Jelić ne smatra da je problematično to što se Milanović nije pojavio na Josipovićevu skupu iako na naša opetovana pitanja nije želio otkriti o kojoj se važnoj 'unaprijed dogovorenoj obavezi' radilo da ju je pretpostavio predstavljanju programa svoga predsjedničkog kandidata. Možemo samo nagađati.

'Svoju potporu kandidaturi predsjednika Josipovića pokazao je dajući javno svoj potpis za kandidaturu, sudjelovanjem na predaji potpisa DIP-u, a potporu će ponoviti i danas dolaskom na početak kampanje', poručio je Jelić.

Podsjetimo, predsjednički kandidat Ivo Josipović u utorak u 10 sati najavio je posjet udruzi Kamensko i druženje s radnicama koje su šivale jakne za izbornu kampanju 'To je pravi put'. Nakon toga, kreće u službenu kampanju, autobusom kampanje ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, u 11.30 sati. Obići će zagrebački kvart Dubravu i Jastrebarsko.