na facebooku

Milanović spustio Primorcu: 'Pitaj još jednom Plenkovića što trebaš govoriti'

23.10.2024 u 15:09

Bionic
Reading

Predsjednik RH Zoran Milanović iskoristio je obrat u situaciji oko NATO misije za potporu Ukrajini NSATU da još malo 'spusti' HDZ-ovu predsjedničkom kandidatu Draganu Primorcu

Milanović je tako na Facebooku objavio video u kojem Primorac tvrdi da NATO časnici neće biti upućeni u Ukrajinu te poziva predsjednika da kaže jesu li mu njegovi osobni interesi iznad interesa hrvatskog naroda.

'... i baš kad sam htio Draganu odgovoriti, javio se Draganov šef', piše Milanović, a u nastavku videa premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković pred kamerama govori da će nekoliko časnika iz te misije NATO-a ići u Ukrajinu.

  • +27
Ilustrativna galerija/Zoran Milanović uručio odlikovanja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Beljan/Ured predsjednika

'Tako će i ova NSATU aktivnost imati nekoliko časnika za vezu, koji će sigurno biti u Ukrajini. Sto posto će biti u Ukrajini', govori Plenković, a Milanović dva puta pušta taj ton uz komentar 'ajmo još jednom' i poruku za kraj: 'Zaključak donesite sami'. Video završava kratkim dijelom pjesme 'Stani more, moj Dragane, svrati barem jedan čas' iz filma Balkanski špijun.

Video pogledajte u nastavku.