ZA SVAKOG PO NEŠTO

Novi Metal Gear u izradi za "high-end konzole i PC računala"

22.02.2012 u 12:37

Bionic
Reading

Kojima productions dosta je indiskretno najavio novi nastavak MGS-a

Dobro, nije da je baš najavljivana na sva zvona, no nova uzdanica u Metal Gear Solidu već je u predprodukciji. Sudeći barem prema novom oglasu objavljenom u sklopu Konamijevog sajta. Doduše, dizajnerski i progamerski geniji iz HR (ili općenito regije, pod čime mislimo na Europu kao kontinent) neće moći umočiti prste u projekt osim ako ne žive u Japanu ili SAD-u. Kako se čini, Konami je u potrazi za širokim spektrom kreativaca i programera koji će, prema njima, raditi na novom MGS nastavku.

 

Ovo morate slušati dok čitate članak. Dodaje dramu.

 

Zanimljiva stvar vezana uz projekt je, konkretno, i činjenica da se ovaj MGS razvija za konzole i PC. Za razliku od, naravno, prijašnjih nastavaka koji su u najboljem slučaju završili kao polukvalitetni PC port. Pod ovime mislimo na prvi MGS. Ovih zadnjih par uopće nećemo niti spominjati. Što je sa Metal Gear Risingom? Pojma nemamo...dajte nam Snakea i njegove šuljačke eskapade, a za uzvrat uzmite naše novce. Hvala.

 

MAČOVI! Jedna molba: novi MG NE SMIJE ličiti na ovo.

 

Sudeći prema artworku koji možemo pronaći na stranici, čini se kako će ovaj nastavak također posegnuti za vremenom prije Metal Geara 1, što je ok ako nas pitate. Ovakav pristup popularizirao je Metal Gear 3 i iskreno, nemamo apsolutno ništa protiv njega. Sve čemu se nadamo je šuljanju, diskretnom zaklonu u kutijama, mačističkim dijalozima i negativcima čije super moći graniče s apsurdom. Ne tražimo previše, Konami...baci Snejka da se igramo-o-o!!