NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite najiščekivaniju igru godine - Diablo 3

14.05.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Na izlazak 'Diabla 3' čeka se više od 11 godina, a 15. svibnja gameri diljem svijeta konačno će doći na svoje, kada će se igra i službeno naći u prodaji. Kako bi razveselili naše čitatelje tportal.hr je u suradnji s ROBOT Commercom pripremio nagradni natječaj u kojem poklanjamo čak tri igre 'Diablo 3'!

'Diablo 3' dugo je najavljivani nastavak jedne od najpularnijih Blizzardovih franšiza. Smješten u svijet Sanctuarya, igrač preuzima ulogu jednog od pet heroja koji kreću u bitku protiv sila samog pakla. Koga ćete izabrati? Moćnog i nemilosrdnog barbara, mističnog plemenskog šamana, okretnog lovca na demone, pravednog redovnika ili ambicioznu čarobnjakinju? Odluka je samo na vama. Na vama je prihvatiti izazov i baciti se u koštac s moćima koje svijet planiraju pretvoriti u prah i pepeo.

Ono što morate napraviti kako biste osvojili ovu megapopularnu igru je na mail tportal@tportal.hr poslati kratki tekst na temu 'Između Diabla 2 i Diabla 3 ja sam...' te lajkati na facebooku ROBOT fan page. Na šaljiv, zanimljiv način nam ukratko opišite svoj život i promjene u njemu u gotovo 12 godina koliko je prošlo od Diabla 2. Tri najoriginalnija i najzabavnija teksta osvojit će igru 'Diablo 3' koju poklanja ROBOT Commerce.

Trajanje natječaja je od 14. do 27. svibnja, a dobitnike ćemo pobjaviti na tportalu 28. svibnja do 16 sati.

Svakako pročitajte pravilinik natječaja

U ROBOT prodajnim centrima, pronađite sve za vaš dom: audio-video tehniku, kompjutersku opremu, male kućanske aparate, bijelu tehniku, uređaje za grijanje i hlađenje, opremu za domaćinstvo i to sve po povoljnim cijenama.

Naravno, očekuju vas i brojne akcije na svim prodajnim odjelima.

Potražite vama najbližu ROBOT trgovinu, u prodajnim centrima u Zagrebu, Splitu, Stobreču, Supetru, Omišu, Zadru, Biogradu na moru, Šibeniku, Imotskom, Sinju, Dubrovniku i Orebiću i uvjerite se u bogatu ponudu.

Posjetite i internet trgovinu www.robot.hr

Lajkajte i šerajte ROBOT Facebook stranicu www.facebook.com/RobotCommerce

Nagradu su osvojili Tomislav Matić, Ivan Horvat i Matea Sodar, a njihove nagrađene tekstove pogledajteovdje

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.