OPREZNO!

Putujete? Pripremite se na gužve i kolone

19.07.2014 u 08:29

Bionic
Reading

Promet je pojačan na glavnim cestovnim pravcima, osobito na A1 u smjeru juga, na A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u oba smjera

Na zagrebačkoj obilaznici kolona vozila od čvora Buzin u smjeru naplate Lučko duga je oko 3,5 km, iz smjera Jankomir oko 5 km. Usporeno se vozi i od rotora Remetinec duž Jadranske avenije, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7,15 sati. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom promet je pojačan, ali vozila prolaze bez dužih čekanja, no u koloni i usporeno vozi se na cijeloj dionici autoceste između Zagreba i Bosiljeva.

Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A3 između Novske i Nove Gradiške pa je brzina mjestimice ograničena na 80 km/h.

Na dionici autoceste A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići zbog jakih, bočnih udara bure brzina je ograničena na 80 km/h.

Pojačan je ulazak putničkih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Karasovići i Metković, a izlazak na Bajakovu i Slavonskom Brodu.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlasku na graničnom prijelazu Bajakovo.

Granični prijelaz Gunja otvoren je za osobna vozila, bicikliste i pješake.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Više je osoba ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u tunelu na brzoj cesti Solin-Klis, doznaje se od policije

Prema prvim informacijama, do prometne je nesreće došlo u 9.40 sati kada su se na brzoj cesti Solin-Klis, u tunelu Klis Grlo sudarila tri vozila. U tom je sudaru više osoba ozlijeđeno, a zbog pružanja pomoći unesrećenima policija je za sav promet zatvorila brzu cestu.

Još se točno ne znaju svi detalji nesreće, kao i uzrok zbog čega se dogodila. Policija i hitne službe su na terenu, a nakon što se zbrinu svi ozlijeđeni na mjestu će se događaja obaviti očevid.