bez objašnjenja

Saborsko izaslanstvo 'skinuto' s leta iz Beograda: 'Balkanska posla!'

03.10.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Ovih dana saborsko izaslanstvo sudjelovalo je na sastanku parlamentarne dimenzije Parlamentarne skupštine Srednjoeuropske inicijative u albaniji, no do neugodne situacije došlo je po povratku u Beogradu

'Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo Sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe, “sasvim slučajno” smo u Beogradu skinuti sa leta za Zagreb. Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo u Beogradu prenoćiti. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku umjesto u avion za Zagreb', požalio se na Facebooku voditelj izaslanstva Igor Peternel.

Saborski zastupnik i potpredsjednik nedavno osnovane stranke DOMiNO Peternel je Jutarnjem listu kazao kako su ih u Beogradu bez razloga skinuli s leta.

'Bez ikakvog objašnjenja spriječili su nas da se ukrcamo na let kompanije "Air Serbia", na šalteru su nam rekli samo da nas je aviokompanija skinula s leta. Nevjerojatno je to njihovo ponašanje, da bez ikakvog razloga s leta skinu troje zastupnika u Hrvatskom saboru - Anamariju Blažević (HDZ), Draženku Polović (Možemo!) i mene. Balkanska posla!', rekao je Peternel.

Saborsko izaslanstvo, točnije ovditelj Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj dimenziji Srednjoeuropske inicijative Igor Peternel te članice Izaslanstva Anamarija Blažević i Draženka Polović sudjelovali su ovih dana na sastanku parlamentarne dimenzije Parlamentarne skupštine Srednjoeuropske inicijative u Albaniji.