OGLASIO SE BRAZILAC

Sammir: Pun mi je k... svega ovdje

07.11.2011 u 12:27

Bionic
Reading

Nakon što ga je trener Krunoslav Jurčić suspendirao zbog nesportskog života, pomalo neočekivano preko Twittera se oglasio i Sammir koji je kratko kazao što sve misli o klubu i zadnjim događajima

Ponedjeljak je za nogometaše Dinama slobodan dan pa tako igrači mogu iskoristiti vrijeme za neke svoje stvari. Kruno Jurčić je preko vikenda suspendirao Sammira, o čijem se nesportskom životu izvan terena već i previše pisalo. No dosad je Brazilac imao zaštitu Zdravka Mamića, no sada ni toga nema.

'Sammir u subotu ujutro nije došao na trening. Zbog ponovljenog kršenja klupske discipline ne kandidira za prvu momčad. Istina je da je ozlijeđen i da ne bi igrao ni trenirao s momčadi, ali i da je zdrav, i kad bude zdrav, do daljnjega ne kandidira za sastav', kazao je u nedjelju Jurčić.

Samo dan nakon što mu je izrečena suspenzija kratkom porukom na Twitteru oglasio se i Sammir.

'Ne znam. Nisam baš dobro u glavi. Puni mi je k.. svega ovdje. Ali bit ću dobro. Hvala', kratko je napisao 'modri' Brazilac, koji je tako rekao što misli o klubu u kojem dobro zarađuje i u kojem je dosad bio zaštićen kao možda nijedan igrač prije njega.