NA SMS-U S PETROVIĆEM

'Šifrirani' odgovor Milanovićeva prijatelja na Linićeve optužbe

29.05.2014 u 15:41

Bionic
Reading

Na udaru Slavka Linića našao se i predsjednik Nadzornog odbora Ine Siniša Petrović, bliski prijatelj premijera Zorana Milanovića. Linić ga je optužio da je odbio provoditi Vladinu politiku prema Ini te da je Petrović tražio od Milanovića njegovu smjenu jer je inzistirao na naplati neplaćenih poreza od Ine

Od Petrovića smo preko SMS-a zatražili komentar, na što je on kratko odgovorio mudrom uzrečicom: 'Ono što netko izgovori o drugome prije svega govori o osobi koja je to izgovorila.'

Na naša dodatna pitanja je li istina da je od premijera tražio da smijeni Linića i zbog čega se bivši ministar financija tako žestoko okomio baš na njega, Petrović je bio rječitiji.


'Da li vi sa svojim prijateljem ikada komentirate npr. o filmovima, glazbi, ljubavi, obitelji, dnevnim zbivanjima, politici? Da li pritom ne kažete da je netko super osoba i da dobro radi svoj posao, a nekad drugačije? Nije li normalno imati stav o predsjedniku države, premijeru, Davoru Šukeru, Arctic Monkeys, ministru i svoj stav podijeliti s bliskima? Zašto se okomio? Zato što ono što netko izgovori o drugome prije svega govori o osobi koja je to izgovorila', SMS-o nam je Petrović.

Kako se iz te poruke može svašta zaključiti, tražili smo ga dodatno objašnjenje. Želi li on možda reći da je samo u prijateljskom razgovoru s premijerom kritizirao Linićev rad?

Petrović je na to odgovorio: 'Nisam ništa tako rekao.'