VIDEO USPOREDBA

The Witcher 2: pogledajte razliku između PC i Xbox 360 verzije

06.04.2012 u 12:26

Bionic
Reading

Vrlo uskoro na Xbox 360 konzoli pojaviti će se jedan od ponajboljih RPG naslova u nekoliko proteklih godina. Kako The Witcher 2 izgleda na PC-u, a kako na Xboxu 360 pogledajte u izravnoj usporedbi

Osim što je jedan od najboljih RPG naslova prošle godine (po nekima bolji i od Skyrima!), The Witcher 2: Assassins of Kings grafički je najljepši RPG svih vremena. Kako bi vidjeli izravnu razliku između PC i Xbox 360 verzije, GameSpot je napravio video usporedbu koja to prilično dobro dočarava:

 

 

Kao što se može vidjeti, ponajveća razlika između verzija je ambijentalno osvjetljenje kojega na Xboxu 360 nema, a u ostalim aspektima Xbox 360 verzija usporediva je s medium postavkama PC verzije, dok u nekim scenama izgleda i bolje. Naravno, usporedba s High postavkama ne bi imala smisla, no i ovako The Witcher 2 ima potencijala biti grafički najljepša igra koja se ikad pojavila na Microsoftovoj konzoli. Mnogi vlasnici PC-a na ovo će nezainteresirano odmahnuti rukom, no u tom slučaju probajte pokrenuti The Witcher 2 na svojoj šest godina staroj konfiguraciji. Naime, Xbox 360 star je punih šest godina.

 

Pod punim imenom The Witcher 2: Enhanced Edition, Xbox 360 verzija igre na tržištu će se pojaviti 17. travnja, a CD Projektu treba skinuti kapu i zbog toga što 'Enhanced Edition' neće biti tek običan port već verzija u kojoj su neke stvari poput ponašanja kamere napisane ispočetka.