PSOVKE, GAŽENJE, VRIJEĐANJE

Tko je kriv za ružne scene na kraju Jadranskog derbija?

03.12.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Nakon utakmice Hajduka i Rijeke vidjeli smo i ružne scene. Došlo je do gužve igrača obiju momčadi, a u travnjak su uletjeli treneri Mišo Krstičević i Elvis Scoria kako bi primirili situaciju

Što je bio razlog naguravanja na kraju utakmice između Splićana i Riječana?. Po običaju se verzije razlikuju, a ceh su izgleda platili oni koji nisu trebali – isključeni su Knežević i Maglica.

'Neretljak me nagazio i unio mi se u lice, Počeo je vikati, brzo su došli ostali igrači pa je nastala gužva,' rekao je Andrijašević, ali sukob na kraju je Neretljak opisao na drugačiji način.

'Franko me je vrijeđao, spomenuo mi je majku i zato sam mu prigovorio. Sramota je da se igrači Hajduka tako ponašaju, iznenađen sam. Ne znam zašto su isključeni Knžević i Maglica, oni su samo smirivali situaciju,' govorio je Neretljak.

O ružnim scenama pričali su i treneri. Evo viđenja riječkog stratega Elvisa Scorije.

'Na kraju se pojavila nepotrebna nervoza. Utrčao sam u teren, izgubila se kontrola. Možda nije to bilo za crveni, ali možda je sudac vidio bolje od svih nas. Ostali smo nepotrebno i jedni i drugi bez igrača za slijedeću utakmicu', rekao je Scoria.

Slično je rezonirao i Krstičević.

'Ovo na kraju je bilo nepotrebno. Utrčao sam na teren zajedno s ljudima iz Rijeke rastaviti igrače, a Maglica koji nije bio ni blizu dobio je na kraju crveni karton', završio je Krstičević.

Hajduk vs Rijeka