TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Tri osobe poginule u sudaru kod Vinkovaca

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći, koja se oko 11 sati dogodila na državnoj cesti D-55 Vinkovci-Županja na ulazu u grad Vinkovce, smrtno su stradali vozač osobnog automobila marke 'Hyundai' vinkovačkih registracijskih oznaka Vladimir K. (46), suvozačica Božica P. (71) te suputnik u automobilu, malodobni Karlo K. (2) iz Vinkovaca, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija

Prema riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Krunoslava Žgele, do nesreće je došlo kada je vozač automobila 'yundai'Vladimir K., koji se kretao u pravcu Županje, iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak kojim je iz pravca Županje nailazio teretni automobil marke "Man" županjskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Anto S. (56) iz Sikirevaca.

Uslijed udara, na mjestu nasreće poginuli su vozač, suvozačica i suputnik u osobnom automobilu, naveo je Žgela dodajući kako se malodobni Karlo K., u trenutku nesreće, nalazio u sigurnosnoj sjedalici na zadnjem sjedalu automobila.

Policija je obavila alkotest vozača teretnog automobila koji nije pokazao prisutnost alkohola u tijelu vozača, rekao je Žgela. Očevid na mjestu nesreće obavili su županijski državni odvjetnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji Božidar Piljić i istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru Nikola Bešenski.