USPJELI TRASH

U planu nastavak Blood Dragona?!

07.05.2013 u 23:30

Bionic
Reading

Michael Biehn, glumac koji je dao glas glavnom protagonistu fantatsičnog Far Cry 3: Blood Dragona otkrio je da u Ubisoftu postoje planovi da se Blood Dragon pretvori u franšizu

Kada je dao zeleno svjetlo Blood Dragonu, ekipa iz Ubisofta nije mogla ni sanjati na kakav će odaziv naići samostalni dodatak Far Cryju 3. Podsjećamo, Blood Dragon je homage akcijskim trash filmovima 80-ih godina prošloga stoljeća koji nema nikakve poveznice s Far Cryjem 3.

 

Igra je na kraju naišla na zaista nevjerojatan odaziv i ubrzo je prodana u nekoliko milijuna primjeraka a postoji dobra šansa da će nadmašiti prodajne rezultate i samog Far Cryja 3.

 

Michael Biehn je pak jučer sudjelovao u vrlo interesantnom intervjuu u kojemu je otkrio da se večer prije telefonski čuo s kreativnim direktorom Deanom Evansom koji je spomenuo da se sprema sastanak na kojemu će on pokušati Blood dragon pretvoriti u franšizu.

 

Biehn je otkrio i da mu se svakodnevno javljaju prezadovoljni obožavatelji koji na sva usta hvale igru. Slavni glumac inače je sudjelovao i u produkciji Aliens: Colonial Marines, ali, kaže – po izlasku te igre nije mu se javio baš nitko. Hm, baš smo iznenađeni.

 

Bilo kako bilo, ovo su vrlo dobre vijesti i svakako očekujemo nastavak priče.